Välj Språk

Swedish English German Norwegian Spanish
Kanotleasing.se erbjuder kanot eller kajak i Södra Sverige!

För andra året slår vi åter upp dörrarna till vår nya fina Kanotcentral! 2015 tog vi den nya centralen i bruk, vi hade då flyttat hela verksamheten och huset ett litet stycke bort från gamla platsen. Det är såpass nära att våra återkommande gäster lätt hittar oss! Vi har alltid tyckt om den gamla platsen, men vi är ännu gladare för den nya. Den nya erbjuder precis som tidigare en fin campingplats för kanotgäster. Det finns tillgång till ved, bålplats, vatten och toa. Vi har en fantastiskt fin vy utöver Lokasjön med en praktisk isättning för kanoterna. Under 2016 kommer vi att försöka färdigställa ett vindskydd som står till campinggästernas förfogande, det kommer att ligga alldeles intill sjökanten!Vi hälsar alla nya och gamla gäster hjärtligt välkomna till en härlig frilufttsupplevelse i den Småländska naturen! Anna-Lill, Dan & Tilda

OmOss

 

Vi på KanotleasingHar allting du behöver för en oförglömlig upplevelse, från Maj 2015 i vår nybyggda kanotcentral!
 • Lång erfaranhet
  Kanotleasing är ett av de äldre uthyrarna i Sverige, och vi har varit med i över 40år. Anna-Lill, Dan & Tilda önskar er varm välkomna!
 • Säkerheten
  Vår långa erfaranhet gör att vi vet var det är säkert att paddla kanot alt. kajak. Våra Turer är anpassade därefter.
 • Utrustning
  Vi har toppmodern utrustning i form av kanoter o kajaker i mycket gott skick. Flytvästar, paddlar kontrolleras regelbundet. Vi har ett gediget sortiment som passar alla åldrar. Det krävs ingen speciell utrustning. Räddningsvästar och paddlar ingår alltid för två personer. Ytterligare två sitsar kan monteras för barn. Vid längre turer har vi all nödvändig utrustning för uthyrning.
 • 3h-2vec
  Laga leden, Helge Å, Dagsutflykter eller något Skräddarsytt. Vi har något som passa de som önskar paddla 3h eller 2 veckor. Vi har också många skolklasser, företagsevent osv. Kontakta oss, så kan vi sy ihop något som passar just Er.
Bild från Lokasjön i Markarydkanotleasing.se logoNyOmOss

 • Kanot eller Kajak
  Hyr en kanot eller kajak och paddla längs Laganleden och Helgeå.
  Var med om ett äventyr där du färdas genom växelvis öde skog, levande landsbygd och härlig orörd natur!
 • Campingplats eller Stuga
  Alldeles intill kanotcentralen finns en ljuvlig kanotcampingplats med en härlig badstrand med grillplatser. Där tältar man intill vattnet och kan njuta av sommarens sköna solnedgång.
 • Transporter
  Ni kan starta och sluta vad ni själva vill. Vi ombesörjer transporten mot fasta avgifter!
 • Säsong/Öppettider
  Kanotcentralen är öppen alla dagar hela sommaren. Eftersom vi bor alldeles intill så är det bara att ringa om vi för tillfället inte skulle vara på plats.
 
 
 
 

 

 

 

Inspirationsfoton av oss och kunderOmOss FotoGalleria

 

Kartor och vägbeskrivningarBild6

 

Allt om våra olika turer som finnsTurer MiniMobil Support iPhone, iPad, & Android
Vi lever i en föränderlig tillvaror, där tekniken ständigt ändras. Det gör vi också. Ni kan nu surfa in på denna sidan när och på vilket sätt det passa Er.
 OmOss MobilSupport
Intresserad? Kontakta oss NU?
Kontakta Oss