Välj Språk

Swedish English German Norwegian Spanish

NyaHsidan small

Sydsvensk Kanotleasings Nya Hemsida

Vi på Sydsvensk Kanotleasing kan nu stolt presentera vår helt nygjorda hemsida. Byggd på senaste tekniken, ska den kunna ger Er möjlighet att kunna följa oss på ett bra sätt. Oavsett om Ni använder PC, MAC, Mobil eller Surfplatta!
Häng med och läs vad som händer under året. Vad kunderna säger, våra kommande pakererbjudanden, vår blogg etc etc. Bilder, kommer också vara ett nytt inslag, för att kunna övertyga just Er, om att er nästa Kanotleasings semester är hos oss, i Oshult, Markaryd.
Välkommen till KANOTLEASING.SE 2013.

 

 

Ni har kommit Helt rätt! Även om ni skrev in www.ah-ha.nu Vi har fortfarande kvar vårt gamla domännamn, men vi har pekat om det till www.kanotleasing.se istället. Detta är numera vår Nya adress. Hoppas ni gillar Vår Sida.

Vi hoppa med denna nya sida på ett bättre vis kunna visa Er vad vi har att erbjuda. Priser, bör vara tydligare. De olika Kanotlederna som finns, har vi tydlig delat upp. Vi har också förbättrat våra olika turförslag, så man tydlig ska kunna välja vad som passa just er. Vi hoppas att ni gillar den nya hemsidan, och om ni hittar någon "felstavning" eller något annat som ni tycker kan förändras/göras bättre. Så tveka inte att höra av er!

Vi finns numera också på Facebook! Gillar oss gärna där :-)

Välkommen, önskar vi på Sydsvensk Kanotleasing: Anna-Lill, Dan & Tilda!

 

Bilder från Gamla Sidan!

Start Sida web

OmOss web

Forslag pa Turer web